HTML

MotoSafe - www.fuldugo.hu

A hallásra legnagyobb veszélyt a motoron a menetszél zaja jelenti. Továbbá az is fontos, hogy ne legyen teljesen elszigetelve a motoros az őt körülvevő forgalom zajától, a motor hangjától. A bukósisak használata nem elég, megoldást a MotoSafe szűrős füldugó használata jelenti, ami a szél ártalmas hangjait kiszűri és az egyéb környezeti zajokat is szükséges mértékben csökkenti.

Friss topikok

  • geekthink: Pont fordítva. Javítsátok ki légyszíves. The green filter offers "medium" protection, while the y... (2012.08.06. 20:22) MotoSafe® hallásvédelem

Linkblog

Archívum

MotoSafe® hallásvédelem

2009.12.10. 12:20 fuldugo

A MotoSafe egy pár univerzális füldugóból és két pár cserélhető szűrőből áll. A speciális szűrők biztosítják az optimális védelmet, miközben hallhatja a környezetét, a motorját és könnyedén kommunikálhat.A szűrőben lévő nyitott csatornák biztosítják, hogy ne lépjen fel nyomáskülönbség, így a MotoSafe viselése közben ne érezze magát elszigetelve.

Szűrők csillapítási színkódja


Sárga - Közepes csillapítás

Zöld - Erős csillapítás

1 komment

Címkék: motoros motor fül hangos ful füldugó hallásvédelem hallas hallasvedelem motorosoknak motosafe

A bejegyzés trackback címe:

https://motosafe.blog.hu/api/trackback/id/tr841585619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geekthink 2012.08.06. 20:22:33

Pont fordítva. Javítsátok ki légyszíves.

The green filter offers "medium" protection, while the yellow filter is supposed to provide "high" protection.
süti beállítások módosítása